Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Konferenca "Industrija prihodnosti"

V Kongresnem centru Brdo pri Kranju bomo 12. junija predstavili najboljše prakse slovenske industrije. Osrednja nit konference bo vizija zelene, kreativne, pametne in sodelujoče industrije prihodnosti. Soočili se bomo z razvojnimi in političnimi dilemami in izzivi, predstavili dosežke in načrte industrijske politike. Vabimo vas, da se nam pridružite.

Industrija v Sloveniji predstavlja gonilo rasti, inovacij in zaposlovanja.  V industriji in z njo povezanih storitvah je polovica vseh delovnih mest, več regij v Sloveniji je življenjsko odvisnih od poslovanja industrijskih podjetij.  Večino izvoza in v njem ustvarjene dodane vrednosti ustvarijo industrijska podjetja.

 

Dolgoletna industrijska tradicija je vzdržala krize in šoke zadnjih trideset let. Danes se industrijska podjetja soočajo z novimi izzivi – inovativnost, digitalizacija, Industrija 4.0, okoljske spremembe, globalizacija, omejenost surovin, novi materiali, novi poslovni modeli.

 

Z nami na konferenci bodo predstavniki slovenske industrije, politike, institucij znanja, predstavniki Evropske komisije, z nami bodite tudi vi. Skupaj bomo odmevneje sporočili: Slovenska industrija je prihodnost Slovenije. Zavedamo se svoje odgovornosti in verjamemo, da smo sposobni sprejeti izzive sodobnega razvoja.

 

Program konference

Kdaj: 12. junij 2019, ob 9.00

Kje: Kongresni center Brdo pri Kranju

 

Udeležba na konferenci je brezplačna, prijava pa je obvezna, do 10. junija.
Skrajni rok za morebitno odpoved udeležbe je najmanj 3 dni pred dogodkom. V primeru kasnejše odjave oziroma če se ne odjavite, vam bomo zaračunali administrativne stroške v višini 50,00 EUR + ddv / osebo. Odjavo lahko pošljete na e-naslov kaja.konda@gzs.si.