Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

PODIM konferenca = STRAST + MREŽENJE + UČENJE

PODIM, ki se je z leti uveljavil kot najvplivnejši startup & tehnološki dogodek v regijah Alpe-Adria in Zahodnega Balkana, bo od 20. do 22. maja letos v Mariboru startupom & scaleupom, uveljavljenim podjetjem, vlagateljem in drugim deležnikom startup ekosistema ponovno omogočil odlično mreženje, učenje od najboljših, izmenjavo izkušenj in iskanje potencialnih poslovnih partnerjev. Pomen dogodka v širši regiji bo letos še toliko večji, saj izjemne koristi uspešnih sodelovanj prepoznavajo tako uveljavljena podjetja kot startupi, zato so organizatorji vzpostavili odlične pogoje za spodbujanje tovrstnega sodelovanja, pomagajo pa tudi pri sklepanju investicij.

Na letošnji konferenci v Hotelu Habakuk se bo mrežilo več kot 150 startupov & scaleupov iz 33 držav, katerih stopnja zrelosti pozitivno odstopa od preteklih let, saj jih kar polovica med njimi že uspešno trži delujoče produkte in so doslej pridobili že za 45 milijonov evrov investicij. Poslovno srečanje z njimi predstavlja odlično priložnost za slovenska in regijska uveljavljena podjetja, da prav v Mariboru najdejo svojega vitkega in agilnega poslovnega partnerja, ki bo v njihovo poslovanje vnesel sveže poglede na posel in lahko predstavlja možnost za njihovo digitalno transformacijo.

 

PODIM se je uveljavil tudi kot idealno mesto za učenje od najboljših in izmenjavo izkušenj, kar mu priznavajo zadovoljni udeleženci ter tudi mednarodni partnerji. Tako je letos PODIM postal ponosni partner globalne mreže Startup Sesame, elitnega kluba tehnoloških dogodkov. Prav tako pa je vodilna evropska publikacija na področju startupov EU-Startups umestila konferenco med top 30 tehnoloških in startup dogodkov!


Na odru PODIM-a bo med drugim tudi 60 vrhunskih govorcev, uveljavljenih mednarodnih strokovnjakov za startup podjetništvo, odprto inoviranje, digitalno transformacijo, tvegani kapital in druga področja, povezana z inovativnim podjetništvom. To predstavlja veliko vrednost za udeležence konference, da prisluhnejo njihovim izkušnjam iz podjetij, med katerimi so Lyft, Uber, AVL, DHL, Google, Allianz, AUDI AG in druga, in to na enem mestu. Ne le njihove izkušnje, štejejo tudi njihovo znanje in inspiracija ter dragocena priložnost za udeležence, da vse tudi osebno spoznajo.

 

Program konference

Prijave na konferenco

Rok za prijave: 15. maj 2019

 

Konferenco je finančno podprlo tudi Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Slovenski podjetniški sklad.