Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Novinarska konferenca ob podelitvi priznanja PRSPO

Slovesna podelitev priznanj RS za poslovno odličnost za leto 2018, bo v četrtek, 11. aprila 2019, ob 18. uri, v Grand Hotelu Union v Ljubljani. Pred samo slovesnostjo pa vas vabimo na novinarsko konferenco, ki bo 11. aprila ob 13.00 uri na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo, Kotnikova 5 v Ljubljani.

Na novinarski konferenci bo minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek v vlogi predsednika Odbora PRSPO javno razglasil rezultate ocenjevanja v postopku za priznanja Republike Slovenije za poslovno odličnost za leto 2018. Skrbništvo nad programom promocije in spodbujanja poslovne odličnosti ter postopek podeljevanja priznanja je lani prevzela javna agencija SPIRIT Slovenija, zato bo v nadaljevanju Ajda Cuderman, v. d. direktorja SPIRIT Slovenija, predstavila ukrepe za spodbujanje slovenskih podjetij na poti k odličnosti. 

 

Prosimo vas, da vašo udeležbo potrdite na lidija.vinkovic@spiritslovenia.si

 

Več informacij: Lidija Vinkovič, odnosi z javnostmi, T: 01 589 18 75, M: 041 867 975, E: lidija.vinkovic@spiritslovenia.si