Skoči na vsebino

NOVICA

Potrošniški dialog na temo "Novi dogovor za potrošnike: posodobitev in izvrševanje potrošniških pravic"

Evropska komisija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo vljudno vabita na potrošniški dialog: "Zakonodajni sveženj: Novi dogovor za potrošnike: posodobitev in izvrševanje potrošniških pravic", ki bo potekal v četrtek, 8. novembra 2018, od 13.00 do 16.30, v Hiši Evropske unije, Dunajska cesta 20, Ljubljana.

Evropska komisija v državah članicah Evropske unije organizira vrsto »potrošniških dialogov«, s katerimi želi državljanom in zainteresiranim deležnikom predstaviti potrošniško politiko EU in prisluhniti njihovim predlogom, kako naj še bolje naslovi izzive na trgu. 

 

Republika Slovenija bo potrošniški dialog gostila 8. novembra 2018. Dogodek se bo začel ob 13. uri z registracijo in sprejemom s pogostitvijo.

 

Spletne prijavedo zapolnitve prostih mest zbiramo na: bit.ly/Potrosniski-dialog ali na telefonski številki 01 252 88 11 (tajništvo Predstavništva EK v Sloveniji).

 

Dodatne informacije o dogodku so na voljo v uradnem vabilu, celotnem programu dogodka in na spletni strani Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji pa so dostopne tudi vse informacije o zakonodajnem svežnju Novi dogovor za potrošnike