Skoči na vsebino

NOVICA

Mednarodna konferenca sLOVEnian DIGITALization Competences

Vljudno vabljeni na mednarodno konferenco sLOVEnian DIGITALization Competences, Razvoj kompetenc za digitalizacijo slovenskih podjetij, ki bo potekala med 22. in 23. oktobrom 2018 na Brdu pri Kranju.

Konferenca odpira tri ključne teme glede digitalne preobrazbe: 
1)    usposobljenost za vodenje in sodelovanje timov za tradicionalna velika podjetja, rastoča družinska in MSP podjetja ter start-upe,
2)    operativnost in oprijemljivost digitalne preobrazbe,
3)    povezovanje virov in podpornega okolja.
 
Strokovnjaki vam bodo predstavili vse, kar se tiče digitalizacije in katere dodatne viharje prinaša spremenljivo gospodarsko okolje 21. stoletja, kaj so konkretni tekoči in načrtovani ukrepi države ter podpornega okolja na področju digitalizacije, dobre prakse iz Nemčije, Danske, Estonije, ključne izzive v Sloveniji, kot jih vidijo vodje gospodarskih združenj, kako se moramo prilagajati novim tehnologijam in generacijam v delovnem okolju in podobno. Organizirane so tudi delavnice, dovolj bo tudi priložnosti za mreženje s področja uvajanja digitalizacije.


Več informacij o konferenci si lahko preberete na spletni strani, kjer se na dogodek tudi prijavite.


Organizatorji in partnerji dogodka so Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Slovensko-nemška gospodarska zbornica, Gospodarska zbornica Slovenije - ZIT, Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad – Kompetenčni centri za razvoj kadrov, IKT Horizontala, Digitalna koalicija in Združenje Manager.