Skoči na vsebino

NOVICA

Od 26. julija dalje Nomago shuttle bus do Benetk in Trevisa petkrat na dan

Državna sekretarka Eva Štravs Podlogar je včeraj, 5. julija, obiskala podjetje Nomago, ki uvaja novo storitev, ustvarjeno po meri in željah uporabnikov. Gre za Nomago shuttle bus, direktno linijo med Ljubljano ter letališčema v Benetkah in Trevisu. Shuttle bus na trg prinaša nov standard kakovosti na področju mobilnosti in sledi Nomagovi strategiji povezovanja regije ter zagotavljanja nadstandardnih storitev na področju e-mobilnosti. Vozil bo petkrat na dan, nakup vozovnic je mogoč prek posebne spletne platforme, obenem pa bo možen tudi nakup po klasični poti – neposredno pri šoferju v primeru prostih sedežev. Hkrati shuttle bus zagotavlja tudi udobnejše sedeže, prostor za družine, veliko prostora za prtljago in druge ugodnosti.

 

»Načrtovana digitalizacija, integracija in internacionalizacijo podjetja napoveduje svetlo prihodnost tako za podjetje, kot tudi za vse zaposlene, ki so ključen gradnik uspešnega podjetja. Mobilnost je izrednega pomena tudi za rast turizma. Povezava do vseh pristanišč in letališč ter pomembnih krajev v naši regiji Alpe-Adria je nujna za uspešno prodajo naših 5 zvezdičnih produktov. Nomago bo trgu ponudil tudi nadstandardne storitve, ki so nujne, da privabimo tudi petične goste«, je povedala državna sekretarka Eva Štravs Podlogar.


»V Nomagu se zavedamo, da prihodnost ni samo v avtobusnih prevozih. Prihodnost vidimo v celoviti storitvi mobilnosti, ki jo podpira informacijska tehnologija. V ta namen želimo trgu ponuditi inovativne storitve na področju popotništva, ki bodo uporabniku olajšale pot do cilja. Prva po vrsti je Nomago shuttle bus,« je dejal mag. Sandi Brataševec, glavni izvršni direktor Nomaga. Shuttle bus, ki bo uporabnikom nudil direktni prevoz iz Ljubljane do letališč v Benetkah in Trevisu, bo pričel voziti 26. julija. Ponaša se z najsodobnejšimi avtobusi zadnje generacije ter z vrsto ugodnosti in novosti.

 

 Za potrebe Nomago shuttle busa so oblikovali posebno spletno platformo za nakup vozovnic. Ta ponuja hiter nakup in prijazno uporabniško izkušnjo vsem  potnikom. Poleg hitrega nakupa vozovnic je ena ključnih prednosti Nomago shuttle busa udobje, saj nudi poslovni razred z izjemno udobnimi sedeži in večjo razdaljo med njimi, brezžično internetno povezavo, električne vtičnice, prostor za družine z dodanimi mizicami ter otroškimi sedeži in dovolj prostora za prtljago.

 

Hkrati si prizadevajo tudi za izboljšanje storitev na področju e-mobilnosti, zato je v načrtu širitve ponudbe tudi prevoz do številnih evropskih letališč ter souporaba koles in avtomobilov.