Skoči na vsebino

NOVICA

Udeležba ministra na dogodkih med prvomajskimi prazniki

Minister Počivalšek se bo  v petek, 27. aprila, udeležil Prireditve ob dnevu boja proti okupatorju s pričetkom ob 11. uri na Boču, kjer bo imel uvodni nagovor. Ob 13. uri bo v Virštanju spodbujal udeležence 15. kolesarskega maratona po Podčetrtku, ob 15. uri pa bo v Zagorju pri Lesičnem podelil nagrade na Športnih igrah.   

 

V soboto, 28. aprila bo minister ob 11. uri nagovoril udeležence Zelenega festivala v Rogatcu, nato pa prisostvoval na aktivnostih sejma. Ob 15. uri se bo udeležil 11. Festivala miru, ki bo potekal  na Treh Kraljih pri Slovenski Bistrici, v večernih urah pa se bo v Sladki Gori udeležil Salamijade v Domu krajanov in gasilcev s pričetkom ob 20. uri.  

 

V nedeljo, 29. aprila pa bo minister ponovno v športnem duhu, saj bo prisostvoval tekmovanju v malem nogometu v Športnem parku Kozje, s pričetkom ob 10. uri.

 

V ponedeljek, 30. aprila bo minister ob 17.30 v Rogaški Slatini na Evropski ploščadi nagovoril udeležence prireditve »Živel 1. Maj,« v večernih urah pa bo navijaško razpoložen, saj se bo udeležil košarkarske tekme med domačini Rogaške Slatine in Olimpije. Tekma bo v Rogaški Slatini, s pričetkom ob 19. uri. Po tekmi se bo minister udeležil tradicionalnega kresovanja v Kozjem, ki se prične ob 21. uri.

 

Za praznik dela, v torek, 1. maja Počivalšek ne bo počival. Za dobro jutro se bo pridružil »budnici« v Olimju, s pričetkom ob 11. Uri, v popoldanskih urah pa se bo sprehodil na Boč, kjer poteka piknik z živo glasbo na Planinskem domu na Boču s pričetkom ob 12. uri.
 

Dogodki so odprte narave, zato vljudno vabljeni na klepet in druženje z ministrom tako novinarji kot vsi ostali.