Skoči na vsebino

NOVICA

Priložnost za vstop v nabavno verigo koncerna BOSCH

Javna agencija SPIRIT Slovenija je pred kratkim objavila poziv za slovenska podjetja, ki jih zanima vstop v nabavno verigo Robert Bosch GmbH. Zainteresirana podjetja se lahko prijavijo do vključno 24. aprila 2018.


V skladu s svojo nabavno politiko koncern BOSCH išče predvsem potencialne slovenske dobavitelje, ki lahko ponudijo kakovostne in/ali inovativne izdelke, storitve in rešitve iz področja avtomobilske industrije (dobavitelji ravni Tier 2 do Tier 4)  in področja IT aplikacij in programov, namenjenih področju Industrija 4.0 in Big Data.
 
SPIRIT Slovenija vabi vsa zainteresirana slovenska podjetja iz navedenih področij, naj do 24. aprila 2018 potrdijo svoj interes z e-prijavnico in priložen vprašalnik ter si s tem zagotovijo možnost srečanja s predstavniki Bosch in predstavitve svojega podjetja in izdelkov. Na podlagi prejetih vprašalnikov in predstavitev slovenskih podjetij bo Bosch interno preveril in izbral potencialna slovenska podjetja, ki imajo možnost sodelovanja oz. vstopa v njihovo nabavno verigo. Izbrana podjetja bodo informacijo o načinu in terminu predstavitve izvedela naknadno.
 

Več preberite tukaj.