Skoči na vsebino

NOVICA

Vabilo na informativni dan na temo Javnega razpisa za sofinanciranje razvoja in promocije turistične ponudbe vodilnih turističnih destinacij v Sloveniji

Ministrstvo za za gospodarski razvoj in tehnologijo je 9. marca 2018 v Uradnem listu RS (št. 16/2018) objavilo Javni razpis za sofinanciranje razvoja in promocije turistične ponudbe vodilnih turističnih destinacij v Sloveniji v vrednosti 4,6 milijonov evrov. 


Upravičence* za prijavo na javni razpis vljudno vabimo na INFORMATIVNI DANki bo potekal 23. marca 2018, s pričetkom ob 9. uri.

 

*Upravičenci na javnem razpisu so organizacije, ki na območju ene opredeljene vodilne destinacije (vodilne destinacije po posameznih makro destinacijah opredeljuje Strategija trajnostne rasti slovenskega turizma 2017-2021) izvajajo funkcije nosilca razvoja in promocija turizma, imajo to opredeljeno v svojih ustanovitvenih aktih in imajo za izvajanje teh funkcij  soglasje občin na območju opredeljene vodilne destinacije. Upravičenec ima obliko zasebnega zavoda, javnega zavoda, javnega gospodarskega zavoda, občine (v primeru, ko je vodilna destinacija zgolj ena občina in aktivno izvaja naloge nosilca/upravljanja turizma v vodilni destinaciji), lokalne turistične organizacije, regionalne razvojne agencije in druge neprofitne organizacije, ki deluje na področju turizma.

 

Vabilo na dogodek.