Skoči na vsebino

NOVICA

Utrinki slavnostne otvoritve MGRT stojnice

Minister Zdravko Počivalšek je opoldne pozdravil zbrani politični vrh. Prisotni so bili:  slovenski predsednik Vlade RS dr. Miro Cerar, podpredsednica hrvaške vlade in ministrica za gospodarstvo, podjetništvo in obrt dr. Martina Dalić, črnogorska ministrica za gospodarstvo Dragica Sekulić, hrvaški minister za turizem Gari Cappelli. V njihovi družbi je minister Počivalšek slavnostno prerezal otvoritveni trak.

 

Poudaril je, da je letos Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo na sejmu MOS tako močno prisotno že drugič. "Ker smo izključno v službi vas gospodarstvenikov, smo želeli ta teden izkoristiti za tesnejši stik z vami," je povedal minister. Pripravili smo pester program petnajstih dogodkov, ki se bo dopolnjeval s predstavitvenim prostorom, ki poleg stojnice predstavlja tudi dve stalni razstavi. Tekom tedna bodo predstavniki ministrstva namreč na stojnici predstavili, kje vse lahko država pride naproti podjetjem.

 

Ob koncu pa je minister še povabil podjetnike na srečanje z njim: "Vsak dan imamo na voljo eno uro med peto in šesto za srečanja ena na ena."