Skoči na vsebino

NOVICA

Usposabljanje za svetovalce in vodstvene kadre ter lastnike podjetij – Delavske zadruge

Vabljeni na usposabljanje za svetovalce in vodstvene kadre ter lastnike podjetij z naslovom: »PRENOS PODJETIJ NA DELAVSKE ZADRUGE in PREOBLIKOVANJE PODJETIJ V ZADRUGE kot eden izmed načinov zagotavljanja STRATEŠKIH TRAJNOSTNIH VIDIKOV POSLOVANJA IN UPRAVLJANJA PODJETIJ«, ki bo potekalo 21., 22. in 23. junija 2017 v Salonu uporabnih umetnosti (Glavni trg 1) v Mariboru.


SPIRIT Slovenija in Združenje CAAP, so.p. organizirata intenzivno in poglobljeno usposabljanje na temo prenosov podjetij na delavske zadruge (t.i. delavski odkupi v obliki zadrug) in preoblikovanj podjetij v zadruge (statusnih preoblikovanj gospodarskih družb v zadruge) kot enem izmed možnih načinov zagotavljanja strateških trajnostnih vidikov poslovanja in upravljanja podjetij.


Delavnice in predavanja bodo izvedli domači in tuji strokovnjaki na področju zadružništva, preoblikovanja podjetij v zadruge in prenose podjetij na delavske zadruge ter na področju podjetniškega prestrukturiranja. Usposabljanje je namenjeno svetovalcem na področju zadružništva in podjetniškega prestrukturiranja ter vodstvenim kadrom v podjetjih in lastnikom podjetij, ki se nahajajo pred izzivom lastniškega prestrukturiranja.

Več informacij.