Skoči na vsebino

NOVICA

SloWOODlife – Bivanje z lesom

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo - Direktorat za lesarstvo v organizaciji Javne agencije SPIRIT Slovenija  in Agencije Lotos vabi na forum  »BIVANJE Z LESOM SloWOODlife«.


Dogodek se bo odvijal v sredo, 21. junija 2017, v prostorih Mladinskega hotela Punkl (Ravne na Koroškem) s pričetkom ob 14. uri.


Forum BIVANJE Z LESOM SloWOODlife je namenjen prepoznavanju in promociji lesa kot gradbenega in dizajnerskega materiala, ki daje priložnost za izdelavo tako hiš iz lesa kot estetsko dovršenega pohištva, opreme ter raznovrstnih unikatnih umetnin. S predavanji in pogovori s priznanimi strokovnjaki, video prezentacijami in razstavo usmerjamo pogled v trajnostni razvoj in prepoznavanje kakovostne lesene gradnje in pomena lesa kot dobrine.


Program:
13:00 - 13.45:    REGISTRACIJA UDELEŽENCEV PREDAVANJ, ZBIRANJE UDELEŽENCEV, DOBRODOŠLICA S POGOSTITVIJO IN OGLED OBJEKTA PUNKL (Gozdarska pot 18, Ravne na Koroškem)
14:00 - 17:00: PREDAVANJA, NASTOPI, DIALOGI
17:00: ZAKLJUČEK S POGOSTITVIJO IN SPROŠČENIM DRUŽENJEM


Kotizacije ni. Udeležba na forumu je brezplačna. Za obiskovalce in udeležence foruma je organiziran tudi brezplačni avtobusni prevoz na kraj dogodka (iz Ljubljane in Maribora).

 

Prijave: Prijava je obvezna. Prijavite se lahko na e-naslovu: news@agencialotos.net.
Dodatne informacije: Liljana Vogrinec, 041 283 694 / 02 74 71 20