Skoči na vsebino

NOVICA

Direktorat za lesarstvo tudi letos vabi podjetja k sodelovanju pri izboru izdelkov za » Slovenia Wood Design Showroom Milano«

Razstava z nazivom »Oblikovanje kot (z) možnost spremembe: Vrhunci slovenskega oblikovanja v lesu«  bo potekala v času Pohištvenega sejma v Milanu (Salone del Mobile Milan 2017) in sicer med 3. in 9. aprilom 2017, v galerijskem prostoru Il Centro Culturale e la Galleria San Fedele, Piazza San Fedele, 4, Milano, Italija.
 
Razstava Slovenia Design Showroom Milano 2017 in spremljajoči poslovni dogodki so namenjeni krepitvi prepoznavnosti slovenskega industrijskega oblikovanja in arhitekture v lesu ter lesarskih inovativnih izdelkov na mednarodnih trgih, hkrati pa odpirajo vrata novim poslovnim kontaktom slovenskih lesnih podjetij ter tako omogočajo doseganje višje prodajne cene. Slovenia Design Showroom Milano 2017 je oblika predstavitve slovenskega lesnega gospodarstva s ciljem pospešene promocije in podpore izvoznim aktivnostim, ki jih načrtuje Direktorat za lesarstvo.

Razstava in spremljajoči poslovni dogodki bodo potekali v nizu izven-sejemskih prireditev »Fuorisalone« in Milan Design Week 2017, v času svetovno znanega 56. pohištvenega sejma Salone del Mobile Milan.

Podrobnejše informacije so na voljo pri izvajalski instituciji Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije, SPIRIT, pri ge. Petri Drobne, tel. 01 5891 896, e-mail: petra.drobne@spiritslovenia.si.