Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

KOLEDAR DOGODKOV

Napoved dogodkov od 1. do 7. julija


V nadaljevanju vam pošiljamo tedenski napovednik predstavnikov MGRT in pomembnih dogodkov.

Napoved dogodkov od 24. do 28. junija


PONEDELJEK, 24. junij Dan državnosti Ob 21:15: Državna sekretarka Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Eva Štravs Podlogar se bo udeležila osrednje počastitve dneva državnosti.  Dogodek je odprt za medije. TOREK,...

Napoved dogodkov od 17. do 21. junija


V nadaljevanju vas obveščamo o dogodkih predstavnikov Ministstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, ki se bodo odvijali v tednu od 17. do 21. junija 2019.

Napoved dogodkov od 10. do 14. junija


V nadaljevanju vas obveščamo o dogodkih predstavnikov Ministstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, ki se bodo odvijali v tednu od 10. do 14. junija 2019.

Konferenca "Industrija prihodnosti"


V Kongresnem centru Brdo pri Kranju bomo 12. junija predstavili najboljše prakse slovenske industrije. Osrednja nit konference bo vizija zelene, kreativne, pametne in sodelujoče industrije prihodnosti. Soočili se bomo z razvojnimi...

Napoved dogodkov 3. - 9. junij


V nadaljevanju vas obveščamo o dogodkih predstavnikov Ministstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, ki se bodo odvijali v tednu od 3. junija do 9. junija 2019.

Udeležba Ministra Počivalška na Vrhu Pobude treh morij


Minister Zdravko Počivalšek se bo ta teden udeležil Vrha Pobude treh morij ter Poslovnega foruma, ki bo potekal v okviru tega.