Skoči na vsebino

KOLEDAR DOGODKOV

Napoved dogodkov od 10. do 14. junija


V nadaljevanju vas obveščamo o dogodkih predstavnikov Ministstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, ki se bodo odvijali v tednu od 10. do 14. junija 2019.

Konferenca "Industrija prihodnosti"


V Kongresnem centru Brdo pri Kranju bomo 12. junija predstavili najboljše prakse slovenske industrije. Osrednja nit konference bo vizija zelene, kreativne, pametne in sodelujoče industrije prihodnosti. Soočili se bomo z razvojnimi...

Napoved dogodkov 3. - 9. junij


V nadaljevanju vas obveščamo o dogodkih predstavnikov Ministstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, ki se bodo odvijali v tednu od 3. junija do 9. junija 2019.

Udeležba Ministra Počivalška na Vrhu Pobude treh morij


Minister Zdravko Počivalšek se bo ta teden udeležil Vrha Pobude treh morij ter Poslovnega foruma, ki bo potekal v okviru tega.

3.- 4. maj: Minister Počivalšek na delovnem obisku na Bavarskem v Nemčiji


Gospodarski minister Zdravko Počivalšek se bo prihodnji ponedeljek in torek, 3. in 4. junija 2019, mudil v Münichnu.

31. maj: Minister Počivalšek na delovnem obisku na Madžarskem


Gospodarski minister Zdravko Počivalšek se bo jutri, v petek, 31. 5. 2019, srečal z madžarskim ministrom za inovacije in tehnologijo Lászlóm Palkovicsem.

Slovenski forum o odgovornem poslovnem ravnanju in človekovih pravicah v gospodarstvu,


V petek 31. maja 2019 od 8:30 do 13:00 ure bo v prostorih GZS (dvorana A), Dimičeva 13, Ljubljana, potekal Slovenski forum o odgovornem poslovnem ravnanju in človekovih pravicah v gospodarstvu