Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

RAZVOJNI CENTRI SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA

V Uradnem listu RS, št. 62/2010 in na spletnih straneh Ministrstva za gospodarstvo je bil 30.7.2010 objavljen JR za pridobitev sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj – ESRR - Razvojni centri slovenskega gospodarstva (1. Razvojna prioriteta: Konkurenčnost podjetij in raziskovalna odličnost – prednostna usmeritev 1.1.: izboljšanje konkurenčnih sposobnosti podjetij in raziskovalna odličnost, Direktorat za podjetništvo in konkurenčnost).

 

Višina razpisanih sredstev v okviru JR je bila 185.274.533 EUR.

 

Namen JR RCSG je bil spodbuditi vzpostavitev in delovanje razvojnih centrov slovenskega gospodarstva za dolgoročen razvoj na vsebinskih področjih – torej podpora projektom, ki vključujejo tako razvojno delo kot potrebno opremo in ostalo infrastrukturo, ki omogoča razvoj podjetij, njihovih kompetenc in dolgoročnih temeljev za rast in razvoj gospodarstva in bodo omogočili tehnološki preboj na področjih, kjer v Sloveniji že obstaja kritična masa znanj.

 

Na osnovi kvalitete posameznih vlog in razpoložljivih sredstev je ministrstvo za sofinanciranje izbralo 17 projektov (skupna vrednost projektov 425.483.576 EUR oz. pričakovana vrednost sofinanciranja 179.581.344 EUR).

  

 

O javnem razpisu

Informacije za upravičence (spremljanje in poročanje)

Informiranje in obveščanje

Praktične povezave

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Povezave na spletne strani razvojnih centrov

 

               

 

 

 

typo3/#