Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

MOŽNE ZAPOSLITVE NA ESA

S pristopom Slovenije k Evropski vesoljski agenciji, se tudi za kandidate iz Slovenije ponuja možnost zaposlitve v tej organizaciji. S tem se vam ponuja enkratna priložnost za delo v skupinah znanstvenikov, inženirjev in drugih strokovnjakov, ki delajo na področju vesoljskih raziskav, razvoja in operacij. Možnosti so na voljo tako za izkušene strokovnjake, diplomante kot za študente.

 

Informacije o prostih mestih lahko najdete na portalu ESA-e, kjer lahko tudi oblikujete svoj profil in se prijavite na posamezen razpis. Posamezna prosta delovna mesta lahko iščete s ključnimi besedami ali po krajih Evropske vesoljske agencije.

 

 

27.3.2018

Objavljamo poziv za napotitev kandidatov nacionalnih industrijskih revizorjev za mandat za 2 leti z možnostjo podaljšanja  v Sektorju za industrijski nadzor ESA, Direktoratu za industrijo, javna naročila in pravne storitve (D / IPL). Namen napotitve je izmenjava dobrih praks, pridobivanje izkušenj ter spodbujanje sodelovanja na področju revizije v evropskem okvirju.

Prijave morajo vključevati življenjepis, izjavo o zanimanju  in pismo podpore zadevnega nacionalnega revizijskega organa. Poslati jih je treba do 26. aprila po elektronski pošti  na naslov jesse.phaler(at)esa.int s kopijo geraldine.naja(at)esa.int .

Za vsa vprašanja v zvezi s tem ali če potrebujete pomoč pri izpolnjevanju vloge, se lahko obrnete na naslov karina.miranda.sanchez(at)esa.int .

 

Preberite več…

 

21.1.2018

Oprti razpisi za zaposlitve na Phi-labu (Frascati, Italija), za eksperte, ki imajo strokovno znanje na področju prebojnih tehnologij, umetne inteligence, majhnih satelitov, psevdo-satelitov na visoki višini, računalništva, kvantnega računalništva ali novega vesoljskega gospodarstva in si želijo delati na področju vesoljskih tehnologij. Prijave do 31. januarja oziroma 3. februarja 2019.

 

Preberite več...