Skoči na vsebino

MOŽNE ZAPOSLITVE NA ESA

S pristopom Slovenije k Evropski vesoljski agenciji, se tudi za kandidate iz Slovenije ponuja možnost zaposlitve v tej organizaciji. S tem se vam ponuja enkratna priložnost za delo v skupinah znanstvenikov, inženirjev in drugih strokovnjakov, ki delajo na področju vesoljskih raziskav, razvoja in operacij. Možnosti so na voljo tako za izkušene strokovnjake, diplomante kot za študente.

 

Informacije o prostih mestih lahko najdete na portalu ESA-e, kjer lahko tudi oblikujete svoj profil in se prijavite na posamezen razpis. Posamezna prosta delovna mesta lahko iščete s ključnimi besedami ali po krajih Evropske vesoljske agencije.

 

 

27.3.2018

Objavljamo poziv za napotitev kandidatov nacionalnih industrijskih revizorjev za mandat za 2 leti z možnostjo podaljšanja  v Sektorju za industrijski nadzor ESA, Direktoratu za industrijo, javna naročila in pravne storitve (D / IPL). Namen napotitve je izmenjava dobrih praks, pridobivanje izkušenj ter spodbujanje sodelovanja na področju revizije v evropskem okvirju.

Prijave morajo vključevati življenjepis, izjavo o zanimanju  in pismo podpore zadevnega nacionalnega revizijskega organa. Poslati jih je treba do 26. aprila po elektronski pošti  na naslov jesse.phaler(at)esa.int s kopijo geraldine.naja(at)esa.int .

Za vsa vprašanja v zvezi s tem ali če potrebujete pomoč pri izpolnjevanju vloge, se lahko obrnete na naslov karina.miranda.sanchez(at)esa.int .

 

Preberite več…

 

21.1.2018

Oprti razpisi za zaposlitve na Phi-labu (Frascati, Italija), za eksperte, ki imajo strokovno znanje na področju prebojnih tehnologij, umetne inteligence, majhnih satelitov, psevdo-satelitov na visoki višini, računalništva, kvantnega računalništva ali novega vesoljskega gospodarstva in si želijo delati na področju vesoljskih tehnologij. Prijave do 31. januarja oziroma 3. februarja 2019.

 

Preberite več...